POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Зимска служба на територији општине Жагубица спремна за сезону

 Zimka sluzba u ZagubiciПо одлуци Oпштинског већа општине Жагубица зимско одржавање локалних путева  и улица на територији општине Жагубица поверено је општинском Kомуналном предузећу  „Белосавац“. 

По речима директора Јавног предузећа за планирање и управљање пројектима, Милана Симића, интензивније активности на зимском одржавању, почеле су са првим снегом почетком децембра месеца и спроводиће се док год се за то укаже потреба:

„Од материјала имамо спремно 390 тона ризле и 15 тона соли, од чега је 5 тона у џаковима, а остатак у џамбо врећама. Сматрам да смо спремно дочекали предстојећу зимску сезону. У току је расподела матерјала, тачније соли, за месне заједнице и установе на територији општине, док је око 55 тона ризле одвежено на успоне, крајем прошлог месеца“, истакао је Симић.

Зимска служба општине Жагубица у сарадњи са Предузећем за путеве „Штрабаг“ Зајечар, које одржава регионалне путне правце, реаговаће правовремено у сваком тренутку, тако да ће управљачи  возилима  и ове зимске сезоне имати адекватне услове за вожњу.   

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji