POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Донација компаније "Avala Resources" Дому здравља у Жагубици

 Donacija Domu zdravlja od Avala Resources“Avala Resources” је компанија позната по изразито развијеној друштвеној одговорности и најчешћа улагања су у здравство и школство једне локалне заједнице. Овога пута добра пословна пракса компаније настављена је са Домом здравља у Жагубици донирањем вредне компјутерске опреме која се састоји од четири рачунара и штампача, захваљујући којима ће бити лакше организовано евидентирање пацијената, као и пријем и заказивање прегледа.

Према речима др Весне Стоиловић, директора Дома здравља у Жагубици,  рачунари ће умногоме убрзати рад лекарима ове здравствене установе с обзиром на то да ће бити знатно олакшан рад са пацијенатима који више неће морати дуго да чекају на пријем код свог лекара. У склопу новина у функционисању здравственог система Србије које је увело ресорно Министарство, а које су од ове године уведене и у функционисање Здравствене установе у Жагубици - интегрисани здравствени информациони систем, рачунари су неопходни за рад.

Ово није прва донација компаније ‘’AvalaResources”, већ наставак успешне дугогодишње сарадње са Домом здравља. Наиме, у последњих неколико година компанија ‘’Avala’’ жагубичком Дому здравља донирала је возило за кућну негу пацијената, ампулирану терапију, две године је издвајана плата за два лекара и две медицинске сестре,  обезбеђена је и вага за мерење новорођенчади, дрва за огрев и рачунари.

Према речима представника ове компаније, Надежде Ивановић, менаџера истражних простора, у пословној политици је и донација, а најчешце помажу здравство и школство јер тако помажу и највећи део становништва. Истакла је добру сарадњу са Домом здравља и изразила жељу да здравствено особље ове установе у наредном периоду има што мање посла, а да становништво самим тим буде што здравије, искористивши прилику да свим мештанима општине Жагубица честита предстојеће Божићне и Новогодишње празнике.

Успешна акција представља и најбољи могући начин привођења крају још једне календарске године, жеље за успешним и наредним периодом  су обостране, а основни мотив и главни покретач и свих даљих корака је добробит пацијената.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji