Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Општина Жагубица добитник статуе „Београдски победник“

 Opstina Zagubica i Turistička organizacija dobitnici nagrade Beogradski pobednik 2016Манифестација „Београдски победник“, тринаеста по реду, у организацији Дејана Јовановића, пијар Агенције за организовање концертних активности музички победник Београд, одржана је 01. новембра 2016. године у Дому синдиката у Београду.

Општина Жагубица и Туристичка организација добитници су награде "Београдски победник" и повеље, као општина која је призната и позната у очувању културне баштине, и као једина општина у Србији са највећим бројем манифестација у једној календарској години.

Признање за допринос култури уручено је председнику општине Жагубица Сафету Павловићу, који се том прилоком захвалио организаторима и уједно јавно позвао будуће инвеститоре да посете општину Жагубица и упознају се са условима које локална самоуправа нуди.

Извршни директор Манифестације „Београдски победник“ Пеђа Милетијев, каже да је циљ манифестације да се представе и награде најуспешнији из културе и јавног живота, као и да се одржи квалитет саме манифестације.

„Изузетно ми је драго што је вечерас г-дин Сафет Павловић са нама и што је дошао да увелича целу причу. Жагубица је нама јако интересантна, пре свега као општина која има свега 12 000 житеља и чак 14 манифестација, што по нашем мишљењу, ни једно место у Србији у овом тренутку нема. Ни мањег града, ни више манифестација. Практично то је једна општина која годинама ради на развијању свог културног индетитета. То је место где ћете наћи причу са пројом, причу са посетом манастиру Цару Лазару, приче из миљеа Ђуре Јакшића и још много тога што је данас ретко чути и видети“, истакао је Милетијев.

Поред општине Жагубица, признање је добила и општина Пећинци, као општина која је успешно реализовала велики број инвенстиција.

Награде су додељене бројним компанијама, за добринос и унапређење пословања и најзаслужнијим уметницима, као што су Јелена Томашевић, Топалко, Дамир Ковачић, Неда Украден, Саша Бабић, група Фрајле, Ван Гог и многи други који су дали печат самој манифестацији.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji