• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Проглашен победник турнира у Жагубици

 Finale turnira u malom fudbali u Zagubici 2018Турнир у малом фудбалу “Жагубица 2018” завршен је, по традицији, 31. јула. Играчи су се потрудили да љубитељима ногмета прикажу најбоље у дисциплини “Мали фудбал” и да уз ефектне голове подигну атмосферу и тако финално вече учине узбудљивијим.

Организатори турнира били су: Фудбалски Савез општине Жагубица, Спортски Савез општине и Фудбалски клуб „Хомољац“, уз генерално покровитељство општине Жагубица.

Поред екипе фудбалера „Клуб 64“ из Петровца, који су освојили турнир, у Жагубици, у категорији сениора другопласирана је екипа“ Хомољац“ Жагубица, а треће пласирани “Жика Бомба”. У конкуренцији пионира награде је делио Владан Лазић, директор Туристичке организације Жагубица и то: За треће место екипи „Легенде“, за друго екипи „Орлови“,а за прво место пионирима, фудбалерима „Жагубица“ из Жагубице. Новчане награде и медаље сениорима додељивали су Душан Милосављевић, помоћник председника општине, Томислав Милојевић секретар Скупштине општине и Дејан Тошић, председник Фудбалског Савеза жагубичке општине.

Утакмица за треће место завршена је резултатом 3 : 2 а финална 6: 0. 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=wb6LWgQRm4A{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB