• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Потписани уговори за Јавне радове

 Potpisani ugovori za javne radove 2018Национална Служба за запошљавање је као и сваке године, расписала Јавни Конкурс за организовање спровођења Јавних радова на којима ће бити ангажована незапослена лица у 2018. години, а која се налазе на евиденцији Националне Службе запошљавања.

Програм Јавних радова намењен је радном ангажовању првенствено теже запошљивих незапослених лица и незапослених у стању социјалне потребе, ради очувања и унапређења радних способности незапослених, као и ради остваривања одређеног друштвеног интереса.

Са циљем да суграђанима помогне локална самоуправа општине Жагубица конкурисала је код Националне службе за запошљавање и тако у складу са финансијским средствима створила услов да се 14 лица радно ангажују на одређено време.

Уговори су потписани 30. јула у присуству Предрага Ивковића, заменика председника општине Жагубица, Радише Милошевића, руководиоца Одељења за привреду и економски развој и Смедереввке Буцкић, начелника Општинске управе која је и говорила о ефикасности самог Пројекта. 

Незапослена лица ће на пословима Јавних радова бити ангажована од 01. августа до 30. новембра.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=894HrcMlHos{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB