• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Одиграна финална утакмица КУП такмичења општине Жагубица

-Finale KUP-a opstine Zagubica - fudbalФинална утакмица КУП такмичења за 2015 годину, одиграна је на стадиону фудбалског клуба „Хомољац“, где су се састали клубови „Полет“ из Сувог Дола и „Хомољац“ из Жагубице.

Дејан Тошић, председник Фудбалског Савеза жагубичке општине, пре почетка утакмице пожелео је играчима добро надметање и посебно истакао да се финална утакмица КУП –а сваке године традиционалноигра поводом облежавања Дана Ослобођења општине Жагубица, 25.септембра.

Присуство бројних љубитеља фудбала увеличало је спортско дешавање, а присутност најужег руководства општине довољно говори о томе колико локално руководство има разумевања за спорт пружајући поред изградње спортских објеката и новчане помоћи, играчима и моралну подршку на терену.

Победник и финалиста КУП – а Фудбалског Савеза општине Жагубица за 2015. годину добили су пехаре за постигнуте резултате на утакмици, која је одиграна коректно, а победа Фудбалског клуба „Хомољац“, са 3:0 резултат је боље кондиционе припремљеностиза сам меч.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=V4ka_PI3bpw{/videobox}

 


© 2019 Општина Жагубица
design by XB