POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Уручене награде најбољим спортистима за 2015. годину

-Najbolji sportista 2015Спортски савез општине Жагубица, под покровитељством локалне самоуправе, традиционално је и ове године наградио најбоље од многобројних успешних спортских колектива и појединаца општине Жагубица, у 2015-ој години.

Свечаност поводом доделе плакета одржана је у уторак, 29. децембра, у  великој сали Општинске управе.

Управни одбор Спортског савеза општине Жагубица, није имао ни мало лак задатак око одлуке у чије ће руке отићи овогодишња спортска признања. Према речима председника Спортског савеза општине Жагубица Александра Петровића, главни критеријуми приликом одлучивања били су спортски резултати и доприноси, како појединаца, тако и спортских колектива општине.

Петровић је приликом отварања свечане седнице предложио да награђени буду линија водиља млађим спортистима, да истим путем и они крену, како би једног дана достигли исти ниво па чак и превазишли садашње.

У име локалне самоуправе, овој традиционалној спортској манифестацији присуствовали су заменик председника општине ЖагубицаЉубиша Јовкић и председник Скупштине општине Дејан Николић.

Николић је нагласио да локална самоуправа максимално улаже у спорт и помаже спортистима у општини Жагубица:

„Mи смо овде сви сведоци да је Спортски савез општине Жагубица наградио своје  најбоље спортисте, спортискиње, као и најбољу екипу и најбољег спортског радникау предходној години. Та пракса је уведена и ми ћемо је наставити и убудуће. Локална самоуправапомаже све младе спортисте који се баве спортом и труди се да се развијају и нове врсте спортова на нашим теренима. Поред ових, ја бих  поменуо да имамо и каратисте и још многе друге спортисте, али ово је подстрек за све њих, да се у наредној години труде и да овде буду са нама као добитници  признања“, истакао је Николић.

У оквиру званичног дела свечаности, додељене су Плакете најуспешнијима, онима који су својим радом и резултатима такву награду заслужили.

Спортски савез општине Жагубица за најуспешнијег младог спортисту у 2015. години прогласио је Владана Милошевића из Изварице, фудбалера ФК „Хомољац“ Жагубица.

Титулу најуспешније младе спортисткиње, понела је Леа Урошевић из Крепољина, стонотенисерка у клубу „Рудар“ из Крепољина. 

За најбољег спортског радника признање је додељено Станку Стојановићу из Сувог Дола, за изузетан рад и допринос у спорту у Фудбалском Савезу општине Жагубица.

Одлуком Управног одбора додељено је признање најбољој екипи и то стонотенисерском клубу „Рудар“ из Крепољина.

Свим добитницима је на крају честитао и заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић и пожелевши им да догодине имају још већу конкуренцију, али и да их то мотивише да буду још бољи, успешнији, трофејнији и да промовишу име  своје општине у најпозитивнијем контексту.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji