POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Дружење председника општине Жагубица са инвалидима у Крепољину

-Predsednik opstine Zagubica druzio se sa penzionerima u KrepoljinuУ просторијама које заједнички користе пензионери и особе са посебним потребама у Крепољину приређено је дружење поводом новогодишњих празника.

Вредне руке пензионерки из Крепољина потрудиле су се да почасте инвалиде и да им уједно предпразничне дане учине забавнијим. 

Дејан Грујић, председник Удружења „Инвалида Хомоља“ посебно је на скупу захвалио свима који су се заложили да се славље организује:

„То је за  инвалиде јако битно, поготово из разлога што су у друштву, ван својих кућа, а то је и циљ самог удружења, да сви буду заједно и да се ни једног тренутка ниједан од њих не издвоји, јер сви припадају истој локалној заједници и јесу чланови друштва, као и остали становници“, рекао је Грујић.

Пензионери и особе са инвалидитетом, њих 15 – так, имали су прилику и да попричају са председником општине, који је поред бројних обавеза, издвојио време да се придружи слављу и тако пружи свесрдну подршку особама којима је здравље најпотребније, и истовремено честита Нову годину и Божић.

На крају дружења, позитивне утиске, углавном о раду локалне самоуправе, изнели су и присутни, захваливши целокупном руководству, посебно председнику општине Сафету Павловићу, на помоћи и указаној пажњи током целе године.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji