POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Oсновна школа „Моша Пијаде“ весело дочекује предстојеће празнике

-Novogodisnja priredba osnovaca iz MilatovcaПредстојеће празнике у радости и весељу дочекују и ученици Основне школе „Моша Пијаде“из Жагубице. У сарадњи са издвојеним одељењима по насељима припремају разноразне програме, па су тако ученици из Милатовца и ове године гостовали у Жагубици  и вршњацима приредили занимљиву представу са деда мразом на путу око света.

Учитељи Биљана Милојевић и Дејан Милановић заједно са ученицима уложили су пуно труда који се на крају ипак исплатио јер је представа одиграна без грешке. Подједнако деле мишљење да су деца веома сложна и марљива што је и предуслов да се осмишљено може и реализовати.

Поред поменуте представе, Тим за културне активности Основне школе „Моша Пијаде“ у сарадњи са осталим подручним одељењима такође је организовао и приредбу  где су деца глумила, играла и певала на својствен начин. Приредбу која је одржана у уторак 28. децембра приредили су ученици од првог до четвртог разреда , те су тако раздрагани уз осмехе, свима упутили најлепше жеље за нову 2016. годину.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji