POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржана редовна изборна Скупштина Фудбалског савеза општине Жагубица

-Izborna Skupstina FSO ZagubicaУ Жагубиције одржана редовна изборна Скупштина Фудбалског савеза општине Жагубица. Делегати, њих тридесет од укупно тридесет и триколико чини Скупштину, су за новог председника у мандатном периоду од 2016. до 2020. године једногласно изабрали Дејана Тошића који јету функцију обављао и до сада.

На седници је затим изабран Извршни одбор у коме су осим Тошића још потпредседник Завиша Јовкић и чланови Бојан Најдановић, Жељко Радовановић, Владимир Симеоновић, Миле Перић, Миле Стојковић, Радован Миленковић и Драгиша Петровић. У Надзорни одбор су изабрани Слободан Николић, Мирослав Благојевић и Милан Симић. За генералног секретара ФСО Жагубица изабран је Стојан Гаузановић. 

Поред делегата и представника медија, редовној изборној Скупштини ФСО Жагубица, присуствовали су и гости: заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић, члан Извршног одбора Фудбалског Савеза Србије, потпредседник региона западне Србије и председник Фудбалског Савеза Браничевског округа Бранко Стојаковић, генерални секретар Фудбалског савеза Браничевског округа Драгиша Јовановић и председник Спортског савеза општине Жагубица Александар Петровић.

Новоизабрани председник Фудбалског савеза општине Жагубица Дејан Тошић, посебно је нагласио да је приоритет омасовљење фудбалских клубова по насељима и позвао све присутне да помогну да се досадашљи рад савеза у општини Жагубица подигне на виши ниво.

Према речима председника ФС Браничевског округа Бранка Стојаковића, овај округ је највећи у Србији, зато га је и тешко водити, али са ФС општине Жагубица увек је имао коректну сарадњу. Посебно је истакао да је његова жеља да Браничевски округ има две окружне лиге, као и да Фудбалски клуб „Хомољац“ Жагубица уђе у Српску лигу.

Заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић, обраћајући се присутнима, рекао је да ће локална самоуправа увек излазити у сусрет као и до сада, а да ће у наредном периоду издвојити више средства за инфаструктуру свих фудбалских клубова, јер је фудбал спорт број један како у  целој Србији, тако и у Жагубици.

На крају заседања, на предлог председника ФСО Жагубица Дејана Тошића , делегати су пружили подршку кандидатури Бранку Стојаковићу, за председника Фудбалског савеза Браничевског округа.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji