POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Инвалиди и пензионери насеља Крепољин користе нове просторије

-Prostorije za penzionere i invalide u KrepoljinuИнвалиди и пензионери насеља Крепољин сваке друге суботе организују дужења где размењују мишљења, планирају активности и бар на кратко забораве на свакодневне проблеме.

У просторији, коју им је поклонила локална самоуправа имају све потребне услове да им тренуци које заједно проводе буду посебни, а истовременои упамћени углавном по лепом - смеху и шали.

Углавном уз разне друштвене игре, време брзо прође, а када буду почели и са организацијом рођенданских славља, време од 17 до 20 сати, које је сада предвиђено за окупљање, сигурно ће се и продужити.

Локална самоуправа ће свакако радити и на томе да и суграђани осталих насеља добију просторије које ће користити и пензионери и особе са посебним потребама, а удружење „Инвалиди Хомоља“ ће уз предлоге и сарадњу са општинском организациом пензионера и инвалида, заједно надаље радити на организацији путовања и свега осталог што би овој  популацији становника живот учинило занимљивијим и донекле лепшим.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji