POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Aсфалтирање улица у центру Милановца

-Asfaltiranje centra u MilanovcuУпркос лошим временским условима, који бележе прве дане децембра, грађевински радови у општини Жагубица су и даље у току, а увелико се ради на асфалтирању улица које су по програму зацртане у плану локалног руководства. 

Једно од обећања мештанима насеља Милановац управо се реализује, а радове је обишао и преседник општине Сафет Павловић, и тако се уверио да послови теку планираном динамиком. Чак ни временски услови извођаче радова не спречавају да активности спроведу до краја квалитетно и на време.

Разговарајући са суграђанима и члановима Савета месне заједнице "Врело"Милановац,  председник општине Жагубица Сафет Павловић, чуо је углавном позитивне коментаре на све што је у селу урађено до сада , што је потврдила и анкетателевизије „Хомоље“,  спроведена међу становницима насеља Милановац.

Председник Месне заједнице „Врело“ Милановац Тихомир Пауновић,за одрађене послове има само речи хвале, а за пролеће најављује још радова, у циљу уређенијег насеља и побољшања живота старијих мештана, а такође и најмлађе популације, деце која ће добити уређено место где ће проводити слободно време, а то је савремени парк опремљен пратећим играчкама.

Наравно, поред наведеног, у договору са локалном самоуправом, биће одрађени и остали приоритети који ће за мештане пуно значити, а здрава и исправна пијаћа вода која ће  до мештана стићи ускоро, јесте свакако и једна од највреднијих  капиталних инвестиција.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji