POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Фудбалски клуб „Хомољац“ Жагубица првак јесењег дела првенства

-FK Homoljac prvakФудбалски клуб“Хомољац“ из Жагубице остварио је изузетан резултат на крају јесењег дела првенства поневши титулу првака.

Највећи резултат од оснивања клуба - заслужено прво место на табели на крају првог дела првенства за сезону 2015- 2016., за „Хомољац“ је велики подстицај, поготово узимајући у обзир да су у рангу такмичара били веома јаки клубови са врхунским играчима.

„Хтео би да кажем да је наш успех још већи кад знамо да се такмичимо са клубовима где је буџет и до два – три пута већи него наш. Имали одличне услове за игру, а такмичили смо се са још 15. екипа. Од петнаест утакмица које смо играли, само у три смо претрпели пораз. Дакле,имамо  девет победа и три нерешене с тим ако узмемо све клубове са којима  смо се такмичили, мислимо да је ово велики успех за наш клуб. Тренинге смо имали по три пута дневно, недељом утакмице, што је изискивало пуно труда и напора, али се на крају и исплатило, јер смо постигли један од циљева, а то је прво место на крају јесењег дела првенства“, прецизирао је председник Фудбалског клуба „Хомољац“ Данко Јовкић.

Јовкић је такође рекао да су амбиције клуба велике, а такође и оствариве, јер је од ове године у погон укључен и омладински клуб, са циљем да се побољша играчки кадар и да у први тим „Хомољца“, можда чак и од пролећа, буду укључени млади играчи са подручја  општине Жагубица што ће у пролећном делу првенства, а и на даље, сигурно оправдати дошадашње резултате са циљем да се клуб пласира у виши ранг такмичења.

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji