POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Ансамбл „Младост“ Крепољин прославио усељење у нове просторије

12310551 10205056664807248 34785515935261887 nУсељење у нове просторије фолклорни ансамбл „Младост“ из Крепољина свечано је прославио 28. новембра у реновираном и сређеном Дому културе у Крепољину. Свечаност је окупила близу 200 званица,играча,осталих чланова, пријатеља друштва и спонзора, а својим присуством весеље је увеличао и предедник општине Жагубица са најближим сарадницима.

Госте је пригодним говором поздравио дугогодишњи председник Културно – уметничког друштва Милан Милојковић, нагласивши и да је посебно поносан на то што је успео да на једном месту и то баш у Дому културе направи овакву светковину и окупи све који су заслужни за квалитетан рад ансамбла „Младост“ :

„Обилазећи просторије могли сте видети инвентар који нам је подарила наша општина на челу са председником Сафетом Павловићем. Пизнања, пехари, плакете и захвалнице, које смо донели са разних такмичења, красе наше просторије, што за нас као аматерско културно – уметничко друштво представља велики успех. За све то било је потребно прећи више од 40 хиљада километра, за шта смо великим делом опет захвални локалној самоуправи која нам финансијски помаже. Велелепно здање Дома културе у које пре неколико месеци нисмо смели ни да уђемо, реновирано је по најновијим стандардима и то нас мотивише и даје снагу да још боље радимо“, рекао је Милојковић.

Слога и разумевање одувек су били добар мотив друштву да остварује квалитетне резултате, а освојена признања која красе просторије, дају још више елана да се, уз велико залагање врхунских стручњака и мајстора овог заната,  новим корацима иде даље ка постизању нових, виших циљева.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji