POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Друга радионица веселе групе „Цветићи“ у Крепољину

-radionica u KrepoljinuУстанова за децу „Полетарац“ Жагубица послује веома успешно, како у матичним групама у насељу Жагубица, тако и у издвојеним подручним одељењима у Крепољину, Милановцу, Близнаку, Лазници, Осаници и Сувом Долу, што је понајвише резултат добре сарадње родитеља деце која користе дате услуге, а и самих малишана, наводи директор Вања Милутиновић.

Како би деца представила свој труд и рад,организују се разне креативне радионице, те је једна од таквих oвих дана одржана и у Крепољину, где бораве деца узраста од 3 до 6 година:

„Имали смо  већ једну креативну радионицу са родитељима, то је била Ликовна – еколошка колонија коју смо правили од воћа и поврћа, ово је друга радионица, и пред Нову годину правићемо Зимску чаролију, где ћемо исто тако позвати родитеље. Осмислићемо пакетиће, капе, украсе, јелку... и све оно што је за Нову годину потребно. Морам истаћи да имамо велику подршку Основне школе у Крепољину, у којој се и налазимо. У школској трпезарији имамо ручак и доручак, користимо фискултурну салу, библиотеку... Велику подршку и помоћ имамо и од локалне заједнице. Имамо патронажну сестру која долази са времена на време. Потрудили смо се да учествујемо на свим пољима, па и на свим скоро манифестацијама“, рекла је Светлана Стевановић, васпитач групе „Цветићи“ у Крепољину.

Васпитачи, Светлана Стевановић и Сузана Миладиновић групу оцењују као веома активну. Интересовања се разликују, а оно што свима прија јесте боравак напољу, шетња и неизоставна игра у фискултурној сали. Не изостају ни музичке и ликовне активности, као ни покретне игре, а део умећа и знања, дечица групе „Цветићи“, извела су и пред камерама телевизије „Хомоље“ Жагубица.

Оно што посебно карактерише групу цветића јесте, бржа адаптациија на услове у вртићу, посебно млађе деце, јер имају могућност да у истом простору буду са старијим братом или сестром заједно, што је боље, а у исто време и лакше.

Групу издвојеног одељења вртића „Полетарац“  у Крепољину чини 22  детета који са васпитним особљем, кроз учење и игру, сваки дан учине лепим и посебним.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji