POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Изабран нови председник Културно – уметничког друштва „Хомоље“

-Novi predsednik KUD-a HomoljeКултурно - уметничко друштво „Хомоље“ из Жагубице одржало је годишњу редовну седницу скупштине на којој се говорило о раду Културно – уметничког друштва у текућој години, плановима за наредни период и тренутној проблематици која је актуелна међу самим члановима, а то је избор новог руководећег органа.

С обзиром да је досадашњи председник Kултурно – уметничког друштва Дејан Аврамовићподнео оставку, ради нормалног функционисања фолклорне групе са традицијом, неопходно је било изабрати ново председништво, које ће чланове водити ка бољим резултатима. 

Иначе, рад КУД- а „Хомоље“  од стране дугогодишњег председника, Аврамовића, у 2015. години оцењен је  веома успешним, како по гостовањима и оствареним резултатима, тако и по доброј сарадњи са локалним руководством.

На седници је од стане присутних било три предлога за будућег председника друштва од којих је са 22. гласа ЗА, избаранМуниб Цаковић, професор средње Техничке школе у Жагубици.

“Потрудићу се да оправдам поверење које ми је указано, да друштво напредује, да има још више чланова, а основни ми је циљ да вратим бројне старе чланове који су из различитих разлога престали да играју фолклор“, рекао је Цаковић. 

Седници је, поред чланова Кутурно уметничког друштва „Хомоље“, присуствовао заменик председника општине Жагубица ЉубишаЈовкић, као и директори и представници установа и предузећа, пружајући тако моралну подршку члановима Културно – уметничког друштва, које је ове године обележило 70. година постојања и рада.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji