POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Обележен Дан ватрогасаца

-Dan vatrogasaca u ZagubiciПоводом обележавања Дана ватрогасно – спасилачких јединица Србије ватрогасце општине Жагубица, предвођене начелником одељења за Ванредне ситуације Браничевског округа Гораном Ђорђевићем, примио је председник општине Жагубица Сафет Павловић.

На пријему се углавном говорило о ангажовању и акцијама спроведеним  између два новембра и плановима за наредни период, а закључено је да су сви запослени били на висини задатка.

Изразивши захвалност локалном руководству, првенствено председнику општине, на подршци и на донацијама које даје ватрогасној јединици, начелник одељења за Ванредне ситуације Браничевског округа Горан Ђорђевић, сарадњу са општином Жагубица оценио је као изузетну. Такође је, током разговора, акценат посебно ставио на активности предвиђене планом Штаба за ванредне ситуације, које ће се обављати у датим условима.

Командир Ватрогасно – спасилачке јединице у Жагубици Радиша Симеоновић, укратко је присутнима образложио остварене резултате у протеклој години и рад предвиђен програмом за наредну годину, а свечани пријем била је и прилика да се најбољима доделе награде. Тако је од стране локалне самоуправе, новчану награду за залагање, труд и највеће ангажовање добио Славиша Стојићевић, који је проглашен за најбољег ватрогасца 2015. године.    

Професионалност у раду ватрогасаца – спасилаца огледа се у стручном и квалитетном односу према раду, али пре свега хуманости њиховог позива, а уз наду да ће посла за екипе ватрогасаца у Србији бити све мање, обележен је и Дан ове службе 2015. године.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji