POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Радови на уређењу депоније у Жагубици

-Uredjenje deponije u ZagubiciСа циљем очувања животне околине, на депонији смећа у Жагубици, која се налази на удаљености од око два километара од такозваног места “конџило”, направљен је заштини појас како би се што мање отпада задржавало на главном путу ка Хомољским планинама које окружују Жагубицу. Зелени заштитни појас, поред бедема који већ постоји, допринеће уређенијој депонији, чија је функција немерљива.

Како каже Ненад Зарић, председник Месне заједнице “Врело” Жагубица, посађено је 36. садница смрче, а уколико буде било могућности обезбедиће се још садног материјала. Такође је изразио наду да ће грађани имати разумевања и поштовати труд уложен у уређење простора који ће служити за одлагање отпадног материјала.

Комплетан посао у сарадњи са локалном самоуправом организовала је и финансирала Месна заједница “Врело” Жагубица, која мештанима увек излази у сусрет и решава већину проблема. Председник истоимене месне заједнице Ненад Зарић, такође наводи да ће се и даље радити на уређењу насеља Жагубица, а новоуређена канцеларија на тргу Јована Шербановића, отворена је сваког радног дана за примедбе, сугестије, педлоге и похвале.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji