Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Извештај са 24. редовне седнице Скупштине општине Жагубица

-24 sednica SO u ZagubiciРедовна седница Скупштине општине Жагубица, одржана је у присуству 20 одборника који су доносили одлуке и једногласно усвојили свих 17. тачака, колико се нашло на Дневном реду.

Централна тема 24-ог заседања, била су разрешења и именовања чланова школских одбора основних и Средње школе испред локалне самоуправе и испред Савета родитеља, углавном због престанка основа или сукоба интереса чланова школског одбора.

Поред поменутих, Скупштинска већина усвојила је и предлоге битне за норнално функционисање дечијег вртића у Жагубици и Дома здравља.

„На седници су разрешени чланови Управног одбора Дома здравља испред локалне самоуправе као оснивача и именовани нови чланови Управног одбора испред оснивача. Пошто је досадашњи доктор медицине задужен за утврђивање чињеница смрти ван Здравствене установе и издавање потврде о смрти поднео оставку, одређен је нови доктор медицине који ће обављати тај посао. Такође су на седници усвојени извештаји о раду Предшколске установе „Полетарац“ из Жагубице за 2014/2015. годину и усвојен је годишњи план рада поменуте установе за 2015/2016. годину. Именовани су и представници локалне самоуправе у тиму за самовредновање и у тиму за развојно планирање Предшколске установе „Полетарац“ Жагубица“, истакао је председник Скупштине општине Жагубица Дејан Николић.

Сазив Скупштине општине Жагубица добио је две нове одборничке групе – „Покрет Социјалиста“ , која ће убудуће бројати осам чланова и „Подршка Сафету Павловићу“, где су се одборници прогласили независним и која такође броји осам чланова.

По речима Николића, поменутим чином у Скупштини општине Жагубица престала је да постоји одборничка група Социјалистичке партије Србије, јер су напред наведени чланови напустили исту и формирали нове одборничке групе.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji