Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Завршени радови на Дому културе у Рибару

-Zavrsen Dom kulture u Ribaru - ZagubicaНа обострано задовољство локалне самоуправе и мештана села Рибаре, приведена је крају и друга фаза радова на згради Дома културе, чиме су обухваћени израда фасаде и постављање олука. Тим поводом у посети насељу били су председник општине Жагубица Сафет Павловић и предсeдник Скупштине општине Жагубица Дејан Николић.

„Дом културе је у склопу оних обећања које је локално руководство на челу са председником општине обећало овом насељу. После сређивања унутрашњег дела Дома, уследили су и радови на фасади који су управо завршени. Грађани насеља Рибаре имају сада један изузетан објекат где ће моћи да одржавају своје светковине, да се окупљају и друже, где ће млади моћи да организују игранке. .. и још много тога“, истакао је председник СО Дејан Николић.

Председник месне заједнице Рибаре, посебно је истакао задовљство суграђана.

„ Слоган је био „ОБЕЋАНО-УРАЂЕНО“. Тако смо сада ставили тачку на Дом културе, сређен је и спреман за употребу. Искористио бих прилику да се захвалим локалној самоуправи , зато што је имала разумевање за наше село. Мештани села Рибаре ће на наредним изборима оправдати поверење“, рекао је Дејан Радосављевић, председник МЗ Рибаре.

Да је анкета најмеродавнија да се искажу мишљења потврдило се и овога пута. Мештани села Рибаре су у анкети коју је спровела локална телевизија „Хомоље“, имали само речи хвале за оно што је до сада урађено.

Радови на уређењу унутрашњости изведени су током летњих месеци, а јесењи дани искоришћени су за сређивање спољашњости Дома културе, тако да је сада поред тога што ће мештани имати где да се окупљају и центар добио лепши изглед.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji