Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржана 68. седница Општинског већа у Жагубици

-sednica opstinskog veca - 68 u ŽagubiciУ Жагубици је 28. октобра одржана 68. седница Општинског већа, којом је председавао заменик председника општине Љубиша Јовкић.

Већници су разматрали укупно 43. тачке колико је са допунама садржао дневни ред.

Чланови Општинског већа донели су Одлуку о именовању иницијативног одбора за оснивање завичајног музеја „Хомоље“ у Жагубици, који би имао задатак да дефинише све акте и размотри битне детаље за нормално функционисање, овако важног објекта.

Усвојени су такође и предлог Одлуке о расписивању Конкурса за доделу стипендија ученицима средњих школа и постдипломцима, које иначе општина Жагубица додељује сваке године, као и Захтев Предшколске установе „Полетарац“ Жагубица за давање сагласности на смањење цене боравка деце.

Чланова већа упутили су одборницима Скупштине општине Жагубица на разматрање и усвајање предлоге одлуке о утврђивању елемената пореза на имовину за територију општине Жагубица, Одлуке о утврђивању просечне цене квадратног метра непокретности као и Статутарне Одлуке о допуни статута општине Жагубица.

Седница Скупштине општине  Жагубица, на којој ће се говорити о наведеним тачкама биће одржана у понедељак 02. новембра 2015. године.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji