Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Инвалиди Жагубице добили просторију од општине

-Nova prostorija za invalide u ZagubiciЛокално руководство општине Жагубица поклонило је Удружењу „Инвалиди Хомоља“ још један објекат који ће особе са посебним потребама користити за реализацију планираних активности. Просторије је на употребу предао председник Скупштине општине Жагубица, а кључеве је уручио председнику удружења Дејану Грујићу.

Имајући у виду чињеницу да особе са инвалидитетом из насеља Жагубица до сада нису имале просторију прилагођену њиховим потребама, објекат који се налази на месту бившег комплекса „Извор“ у Жагубици, по мишљењу оних што ће га и користити оцењен је позитивно.

Отварању су поред представника Удружења и чланова присуствовали и заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић, представник центра за социјални рад општине Жагубица, као и представници компаније Авала Ресурс.

Председник Скупштине општине Дејан Николић, рекао је да су просторије фукционалне и практичне, што је веома битно за особе са посебним потребама. Посебно се захвалио компанији Авала ресурс на великој помоћи и на одазиву када год је било потребно.

Поред инвалида Жагубице, у оквиру удружења „Инвалиди Хомоља“, свој простор за дружења добиће и инвалиди Крепољина који ће бити предат на коришћење у суботу 24. октобра.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji