• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Креативне радионица у вртићу мотивација су за стицање новог знања

Predskolska ustanova Poletarac ZagubicaУ оквиру годишњег плана рада Предшколске установе „Полетарац“ Жагубица спроводи низ активности, где се деца едукују, уче и развијају своје склоности ка различитим областима. Тако се у жагубичком вртићу организују различите креативне радионице са децом и родитељима по свим групама.

Према речима васпитача припремно – предшколске групе Вање Милутиновић, радионице су јако ефикасне, јер умногоме помажу развоју детета, а у исто време дружење родитеља, деце и васпитача, даје изузетан ефекат у самом раду деце са васпитним особљем.

Милутиновићева истиче да је циљ васпитно – образовног рада у оквиру припремног предшколског програма да допринесе целовитом развоју личности, развоју способности, проширењу искуства, богаћењу сазнања о себи, другима и свету око себе.

Припремни предшколски прогрм се остварује у складу са општим основама система васпитања и образовања  и доприноси физичкој, социјалној, емоционалној и интелектуалној готовости и мотивацији детета за послазак у школу.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=DfgYmX3tMK8{/videobox}


© 2019 Општина Жагубица
design by XB