Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржано Oпштинско такмичење у малом фудбалу

-Optinsko takmicenje u malom fudbalu u ZagДомаћин Oпштинског такмичења у малом фудбалу, које се по наставном плану и програму основних школа одржaва сваке године, овога пута била је Oсновна школа „Јован Шербановић“ из Лазнице. С обзиром на лоше временске услове, такмичење је одржано у Жагубици у балон хали, а право да учествују имали су сви ученици од петог до осмог разреда, девојчице и дечаци из све три школе са територије општине Жагубица.

„Само победник у овом такмичењу пролази даље у виши ранг и представља општину Жагубица, а самим тим и своју школу на Окружном такмичењу. Очекујем од овог фудбала да то буде добра и поштена игра. Бољи нека победи“, рекао је Милан Јовановић, наставник физичког васпитања.

Како наводи наставник физичког образовања Милан Јовановић, такмичило се пет екипа, три мушке и две женске.

У категорији дечака Жагубица - Крепољин 2:1, Жагубица - Лазница 3:2, док су девојчице у регуларном току утакмицу завршиле нерешено 1:1, те је након извођења пенала победу однела женска екипа основне школе „Јован Шербановић“ Лазница резултатом 3:2.

У свеукупном пласману прво место заузела је екипа основне школе „Моша Пијаде“, која ће општину Жагубица представљати на окружном такмичењу.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji